maanantai 1. heinäkuuta 2013

Heja Sverige! Heja tjejer!

Viikonloppureissumme kohdistui länsinaapuriin ja sen pääkaupunkiin meitä tutustuttivat ihanat paikallisoppaat Anna ja Alice. Joose otti powernapit lauttamatkalla Djurgårdeniin ja jaksoikin hienosti koko päivän pääkohteessamme, Junibackenissa.

 
 

Olin tietysti tutustunut paikkaan etukäteen suunnittellessani ohjelmaamme, mutta silti se onnistui yllättämään positiivisesti. Varsinkin sagotåget oli aikuisellekin oikea elämys.

 

Joosesta, ja jonotuksesta päätellen monesta muustakin lapsesta, parasta Junibackenissa oli lentokone. Onneksi ohjaajan penkille mahtui helposti kaksi pientä pyllyä ja lapset jakoivat sopuisasti pilotin tehtävät.



Lapset lounastivat Junibackenin hauskassa ravintolassa mutta mutsien lounas kuitattiin snägärillä torin laidassa. Hyvä syy siis täydentää sitä vielä herkkujätskillä vanhassa kaupungissa.



 

Laivassa piti olla takaisin viimeistään klo 16.15 ja sillä kellonlyömällä astuimmekin Gabriellaan. Tukholmasta nautittiin siis viimeminuuttiin saakka. Iltaohjelmassa vielä mm. päivällisbuffa ja leikkihuone pallomerineen.

 
 

Uni tuli molempina laivaöinä helposti ja aamulla mun kainalosta heräsi varsin aurinkoinen poika. Tämä laivareissu pesi edellisen kuus-nolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti