sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Valmista tuli!

Ystäville ja sukulaisille tiedoksi: meillä voi taas vierailla ilman talkoopainetta. Saimme tänään viimeisteltyä olkkarin rempan, kiitos maailman parhaiden appivanhempien. Eilen oli vielä tiukka paklaus-, hiomis-, pohjamaalaus- ja maalauspuristus mutta illaksi pääsimme jo Joosen isän kanssa maalihuuruja hotelliin karkuun.

Kolmen ruokalajin illallisessa Graniittilinnassa oli riittävästi iltaohjelmaa ja aamulla sängyssä loikoilu tuntui todella luksukselta. Kotiin oli silti pian ikävä kun Joose lähtiessämme vielä varmisti "Tulethan takaisin?"

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa ja onnea uudistettuun kotiin! Kiitos mummille ja ukille läsnäolosta ja avusta! Onhan se rempa rassannut jo riittävästi... Ois me ukon kanssa jonakin apuna voitu yrittää olla ensi viikonloppuna :). Mutta tuo matka syö aina aikaa... ja aika on rajallinen. Pahus kun asutte niin kaukana!

    VastaaPoista
  2. Voidaan kyllä keksiä teille jotain pientä remppaa ens viikonlopulle ;) Keittiössä ei kyllä enää tämän vuoden puolella myllistetä, mut eipä tuo näytä tekeminen loppuvan silti ihan heti näinkään pienessä kodissa.

    VastaaPoista