tiistai 18. maaliskuuta 2014

Punainen Chuggington-juna

Joose on ollut viime perjantaista saakka punainen Chuggington-juna eikä tottele enää muuta nimeä. Sininen Bruno-juna ja vihreä Koko-juna ovat melko kyllästyneitä tilanteeseen.



2 kommenttia:

  1. Vai on dinosaurus muuttunut junaksi? Dieseliä tankkiiin vaan : ) Onhan se haastavaa tietenkin muistaa joka käänteessä nimi, mutta on Joosella ainakin hyvä mielikuvitus ja luonetta ja eläytymistä leikeissä! Joonan puolituntiset taitaa johtua jo noista velipojan antamista virikkeistä ja liikkumistakin pitää harjoitella että joutuu leikkeihin mukaan. Toivottavasti äitikin saa välillä puolituntisen ja käydä junavarikolla huollossa : ) Mummu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienen identiteettikriisin ("Äiti, MIKÄ minä olen?!") jälkeen dinosaurus huomasi olevansa punainen Chuggington-juna. Tällä viikolla on onneksi ollut jo vähän sivupersooniakin (mm. keltamusta-täti-pantterikarhu, pelkkä mustakarhu, vaaleansininen tipu tai - uusimpana - jääkiekko) värittämässä arkea ja haastamassa mun muistia. Aamuyöllä kun sitä itse rauhottelee ensisijaisesti Joosea takaisin uneen eikä aina muista että viereisessä sängyssä nukkuukin punainen juna. Nuo värimääreet tuntuvat olevan myös tosi tärkeitä. Joona on sinivihreä Toot.

      Poista