torstai 21. elokuuta 2014

Hotellilomalla

Parhaiden helteiden aikana tartuimme hotellipakettitarjoukseen ja vaikka mittarilukemat jäivät tällä viikolla alle kahdenkympin ei hotelliloma sadekeleilläkään hullumpi idea ollut. Ainakin mukavaa vaihtelua arkeen. Kaksi vuorokautta viihdekeskuksessa olikin aika tehokas irtiotto vaikkei Vantaata kauempana oltukaan.



Kerrossänky oli hotellihuoneen ykkösjuttu. Kakkosena tuli tarkkailupaikka Helsinki-Vantaalta nouseviin lentokoneisiin.

Hissin käytön Joose hallitsi suvereenisti ja sai kanssamatkustajat hymyilemään todetessaan että "kyytiin mahtuivat kaikki ihmiset ja äiti".





Flamingon vesipuistosta olimme kaikki innoissamme. Joona jaksoi polskia ilman päiväunia jopa puolitoista tuntia, mutta nukahtikin sitten kesken pukeutumisen. Joosea taas ei olisi saanut liukumäkikierteestä ilman hampurilaisella houkuttelua.

Sisäseikkailupuisto Naurusaartakaan ei voinut tällä reissulla ohittaa ja se olikin meidän kolmivuotiaalle ensimmäinen kerta sisäleikkipuistossa. Joona varmaan kiertää veljensä peesissä kaikki jutut vähän alaikäisenä.

Syksyn ensimmäisestä flunssasta kärsivien ja huonosti syövien poikien kanssa kaksi päivää poissa kotoa oli ihan sopiva aika.
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti