maanantai 15. syyskuuta 2014

Kossit Kosilla osa III: Ruoka

Koska kotimutsi (miehensä kanssa) laittaa viisi ruokaa päivässä seitsemänä päivänä viikossa, loma tuntuu lomalta kun tämän asian eteen ei tarvitse turhia ponnistella. Siispä kaksi sanaa: All inclusive.

Buffetravintolan tarjonnassa oli onneksi mukavasti vaihtelua päivittäin ja pääravintolan lisäksi pöytävarauksella pääsi myös kreikkalaiseen ja italialaiseen ravintolaan.



Pääravintola Macedoniassa oli parina iltana tavallista enemmän mereneläviä:
 

 Aasia-teemailtana tarjolla oli myös sushia:


Esillepanoon panostettiin:

 
Kaikilla aterioilla oli tietysti tarjolla "petojuustoa"
Buffan huono puoli oli se että omat annokset näyttivät sitten useimmiten tältä, koska kaikki näytti (ja maistui) niin älyttömän hyvältä:

 
 


Joonalle soveltuvaa (=maidotonta ja suolatonta) ruokaa buffan tarjonnasta löytyi aika vähän ja tämä elikin pääasiassa Suomesta tuoduilla puuroilla, purkkiruualla ja äidinmaidolla. Ensin yritimme pitää kiinni viiden ruoan rytmistä mutta lopulta Joonallekin tarjottiin vain aamupala, lounas ja päivällinen. Välillä söimme kaikki yhdessä, välillä Joona syötettiin jo hotellihuoneessa, jolloin hän parhaassa tapauksessa nukkui ainakin osan toisten ruokailuhetkestä.

Joosen keskittyminen ruokailuun oli yhtä heikkoa kun kotonakin. Itse tämä söi ainoastaan hodareita, ranskalaisia, vesimelonia ja jäätelöä.



Muutaman kerran suuremmalle pienelle ruokailijalle kävi näinkin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti