perjantai 29. marraskuuta 2013

Seppo

Tiistai oli ehkä elämäni jännittävin päivä. Vielä tunti ennen Sepon syntymää leikkaava lääkäri halusi yrittää uudelleen ulkoista käännöstä. Ehkä tämän mutsin onni, että poika piti päänsä, sillä syntymämitat olivat 53 senttiä ja 4145 grammaa. Olisi siinä voinut olla viikon tai parin päästä kovasti ponnisteltavaa.





Joose kävi katsomassa pikkuveljeään sairaalassa joka päivä. Veljelle laulettiin vierailuilla koko repertuaari autolaulusta pöllörokkiin ja pieniä jalkoja ihmeteltiin ja kutiteltiin. Lähtiessä Joose vilkutti iloisesti "nähdään pian!" ja mutsi itkeskeli illalla että koska siitä kasvoi niin iso.






Koti-ikävä oli sairaalapäivissä kamalinta, vaikka aika kuluikin yllättävän nopeasti toipumiseen keskittyessä ja uuteen ihanaan ihmiseen tutustuessa.

Kotiin!

8 kommenttia:

  1. Voi että Seppo on pieni ja söpö. Milloin me päästään näkemään käärö livenä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska vaan teille sopii. Me elellään täällä nelistään jouluun saakka omassa onnen kuplassamme :)

      Poista
  2. Komeat mitat suloisella vauvalla. Onnea vielä kerran! Minusta Seppo on kovin isänsä näköinen. :) T. Mari T.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tämä toinen painos poimi enemmän isänsä piirteitä. Silti niin paljon samaa kuin Joosessa.

      Poista
  3. voi ihanuuksia....Sepolla on aika tummat hiukset. Ei tainnu Joosella olla noin tummat? On se ihmeellistä aina tuo syntymä- niin valmis ihana pieni ihminen sieltä tulee. Kiitos taas Minna kun jaksat laittaa kuvia ja kuulumisia tänne.
    t.Riitta kummo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Sepolla on enemmän hiuksia kuin Joosella syntyessään. Ei ihme että piti käydä Rennie-kaupoilla! Saapa nähdä pysyykö letti päässä ja millaiseksi se isompana muuttuu!

      Poista
  4. Maailman ihanimmat!
    -mummi ja ukki-

    VastaaPoista