torstai 7. marraskuuta 2013

Tukea

Olen jutellut tänään sekä papin että lääkärin kanssa. Olisikohan vielä joku uskottava taho, jolta pyytää siunaus sektiopäätökselleni? Oman, jo vuosien varrella testatun ja loistavaksi todetun, tukiverkon lisäksi olen törmännyt viime päivinä uskomattoman ihaniin ihmisiin; kätilöön, joka soitti vielä kotiin, koska olin lähtenyt käännösyrityksen jälkeen niin murheellisena sairaalasta ja äitiin, joka jäi sateessa jakamaan vertaistukea.


Kaikista liikuttavinta ovat tietysti Joosen "kaikki on kunnossa" -vakuuttelut. Miten paljon voimaa noin pienestä voikin saada! Toivottavasti se ei ole siltä itseltään pois.

2 kommenttia:

  1. Ooh! Mulla on mennyt kokonaan ohi, että teillekin on toinen tulossa. En oo blogeja käynyt aikoihin lukemassa kun elämä on pyörinyt tän "oman navan" ja nyt kahden nappulan ympärillä. Sulla ilmeisesti siis loppurutistus tulossa? Kaikki menee varmasti hyvin,kyllä tuossa tilanteessa on sektio paras ratkaisu. Tsemppiä! Ja sen verran ehdin kirjoituksiasi lukemaan, että ilmeisesti pikkuveli on tulossa? :) Nyt on mentävä, joku huutelee mehua. T:Suski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, munkin ajatukset pyörivät kyllä kovin vahvasti nyt tuon ulospullahtaneen navan ympärillä. Onneksi on olemassa Joose, joka pirskauttelee vähän iloakin näihin päiviin ja pitää mut jotenkin järjissäni (?). Siskon päivänä viimeistään saadaan sitten se pikkuveljeksi veikattu tyyppikin maailmaan. Sen jälkeen ei varmaan ehdi tämä mutsi paljon omaa napaa miettiä. Toivottavasti välillä sentään bloggailla :)

      Poista