lauantai 21. joulukuuta 2013

Terveisiä kuplasta!

Blogihiljaisuuden syyksi ei voi väittää kiirettä. Elämä on leppoisampaa kuin aikoihin. Joululahjaostokset suoritimme jo ennen pikkumiehen syntymää ja nyt ollaan vaan hiljakseltaan valmisteltu joulua, tavattu ystäviä ja sukulaisia ja nautittu kotielämästä. Pienin nukkuu vielä valtaosan vuorokaudesta, mutta hereillä ollessaan vaikuttaa jo varsin skarpilta. Hymynkin jo väläytti isälleen (tai tämän ohi taululistalle).

 



Hei, olen mä välillä hereilläkin!

3 kommenttia:

  1. Terveisiä Nivalasta; täällä on lumiuokko, jolla on käpusilmät ja määnynoksista tehty tukka, leikkimökin edessä on myös jouluvalot. Nuoskakelissä paistoimme ukon ja Ninnin kanssa aamuhämyssä nakkeja nuotiolla ja juotiin bakuriteetä termarista ja ooteltiin Miskan ( nukkui vaunussa) aamu-unien päättymistä tulen äärellä. Piparitalo on tehty ja ollaan menossa avantouinnille : ) Oikein nautinnollista joulun odotusta. Teitä kaipaava Mummu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan kuunneltu tänään(kin) joululauluja, paisteltu pasteijoita ja joulutorttuja sekä paahdettu hunajamanteleita. Pojat on nyt päiväunilla, jotta jaksavat ottaa vieraita vastaan. Illalla käydään vielä viimeisillä jouluruokaostoksilla ja sitten alkaakin olla kaikki valmista. Valkoista joulua ei tänne tänä vuonna saada. Onneksi kaihtimet saa aina kiinni. Skypetellään vielä!

      Poista
  2. Männynoksia ne oli ei määnneitä oksia : )

    VastaaPoista