perjantai 4. syyskuuta 2015

Kuukausi päiväkotia takana

Pojilla on nyt takana neljä viikkoa oikeaa päiväkotiuraa. Kolmipäiväinen päiväkotiviikko hujahtaa hetkessä ja balanssi töiden ja kotielämän suhteen tuntuu varsin toimivalta. Arkipäivät alkavat isimaanantailla ja päättyvät äitiperjantaihin. Leikkien lomassa alkuviikosta käydään kaupassa ja kokataan viikon ruoat, loppuviikosta viikkosiivotaan ja pestään pyykit.

Ensimmäisen viikon ajan Joona tirautti päiväkodissa parin minuutin jäähyväisitkut ja vieläkin iltapäivisin irtoaa ikävän osoitus -itku. Päivät menevät kuitenkin mallikkaasti ja päiväkodin tädit ovat kehuneet kuinka iloisia ja innostuneita pojat aina ovat.



Molemmat pojat ovat solahtaneet pienryhmäänsä ja saaneet kavereita. Joonalla on liikuttavasti oma paras kaveri, mutta Joose enimmäkseen pistäytyy leikeissä. Jumppa- ja musiikkitunneista molemmat ovat olleet erityisen innostuneita ja askarteluhetkiä kuukauden aikana on vietetty varmaan enemmän kuin alkuvuodesta yhteensä.

Unilelut matkaavat vielä kodin ja päiväkodin väliä ja parina päivänä on ollut unohduksen vuoksi kriisin ainekset päiväuniaikaan kasassa. Muusta vanhemmille ei ole vielä tullut noottia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti