lauantai 12. tammikuuta 2013

Alkuvuoden päivittelyä

Vuosi on alkanut rauhallisesti. Heti ensimmäisiksi päiviksi saimme kovasti odotettuja vieraita Hollannista. Viikonloppuna kävimme mm. ihailemassa Lux Helsingin valoja ja viime viikko vaan hujahti. Joosella oli keskiviikkona herätyskello soimassa, jotta ehtivät isänsä kanssa harrastamaan heti aamusta aikuinen-lapsi-liikuntaa ja torstaina oli vuorossa seurakunnan kerho. Kotoiluvaihe on takana ja aktiviteetteja tuntuvat kaipaavan jo vähän molemmatkin.


Jouluvapaat sotkivat hyvin vuorokausirytmin ja ensimmäiset työpäivät vaativat paljon kahvia. Tällä viikolla vietin ensimmäisen päivän näkemättä Joosea lainkaan hereillä. Torstaina työpaikan pikkujouluista kotiin hipsiessäni tulikin pieni liikutus, mutta yölliset potkut ja kainaloon kaivautumiset paikkasivat tilannetta.



Viikonloppua vietämme vaihteeksi Turussa mm. valmistujaisjuhlinnan merkeissä. Joose kyläilee ensi yön yksin mummilassa, kun vanhemmat hakevat hotelliyöpymisellä vähän luksusta arkeen. Mutsikin on jo sen verran kasvanut ja vierottunut, että pystyy olemaan Joosesta niin pitkään erossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti