keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Malmilla uimassa

Koleahko päivä sai meidät vetäytymään sisäharrastusten pariin. Teimme siis eksoottisen retken Malmin uimahalliin ystäväni ja lapsiensa kanssa. Pitkältä tuntuneesta tauosta huolimatta Joose oli uinnista aivan innoissaan: läiskytteli, kellui ja olisi sukellellut ominkin päin. Välillä käytiin saunan lämmössä ja taas tarkeni jatkaa. Uinnin jälkeen pienet pojat toikkaroivat pitkin pukuhuonetta pippeleitä hipelöiden. Äideistä se oli tietysti tikahduttavan hauskaa.


Uinnin jälkeen Joose nukahti kesken ruokailun ennätyspitkille (=3h) päiväunille ja mä sain askarrella rauhassa. Illalla Joosella riittikin energiaa tanssia ja laulaa mun kans Paukkumaissia ja muuten vaan hassutella. Joosen käsitys hauskasta on mm. äidin telkeäminen pimeään vessaan, tavaroiden heittely pönttöön (kyllä, nyt se on alkanut) ja äidin reaktio kun tavaroita löytyy (yllättävän hyvin kätkettyinä) niille kuulumattomista paikoista.

4 kommenttia:

  1. Uusia juttuja taas opittu. Entäs sitten, kun Joose keksii heittää tavaroita pönttöön ja vetää vettä päälle :-)

    VastaaPoista
  2. Onneks se pätkä ei yltä vielä kiipeämään wc-istuimen päälle ja vetäisemään. Muualle kyllä jo kiipeillään kovasti. Tuo toinen kuva on muuten uudesta lempipaikasta: lelulaatikosta.

    VastaaPoista
  3. "Hipelöidä" tais olla aika laimea termi kyseiselle aktiviteetille... :) kyllä vieläkin pistää hymyilemään, etenkin sen tädin ilme, jonka paljaan perän alle toinen naperoista jumittui, kun oli em. toimintaan niin keskittynyt :D Kiitos teille vielä ihanasta seurasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Eikä siinä tilanteessa ollut oikein soveliasta edes nauraa :) Otetaan pian uusiks! Vaikka jo ens viikolla, jos teidän aikatauluihin sopii. Mulla jo silloin hellittää :)

      Poista