torstai 31. toukokuuta 2012

Ensiaskeleita

Joose otti tänään ensimmäiset askelsarjansa ilman tukea ja mulla oli tulla tippa linssiin. En tiedä tajusiko poika itse edes mitä tapahtui. Olen ollut varsin laiska kävelyvalmentaja ja luottanut, että Brion kärryn ja keinuhevosen työntely käyvät riittävästä harjoitteesta. Varovaisen lähdön Joose on kyllä ottanutkin, vaikka ensimmäiset askeleet tuen kanssa otettiin jo puolivuotiaana. Hiljaa hyvää tulee.

Viime päivien pitkät ulkoilut ja vierailut ovat vieneet musta niin mehut, ettei bloggaukselle ole jaksanut uhrata iltaisin ajatustakaan. Kotona siis ei olla viilenneistä säistä huolimatta juuri kökitty, vaan päivät ovat kuluneet leikkipuistoissa, uimassa ja kylässä. Menojen vastapainona on onneksi ollut myös piiitkään venyneitä aamuköllöttelyjä. Ne on kyllä kotona olossa ihan parasta.

4 kommenttia:

  1. Hienoa, Joose! Tulethan kesällä harjoittelemaan myös kalliokävelyä Kustaviin?

    Haleja kummitädiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, sehän on heti seuraava vaihe :) Toivottavasti näemme jo huomenna!

      Poista
  2. Vau, tosi hienoa! Olisikohan vielä mahdollista nähdä videokuvaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pian :) Kai sä ymmärrät, et ensiaskeleissa voi olla vielä pieeentä haparointia? ;) Mut seuraavan kerran kun nähdään, niin Joose varmaan jo juoksee (ja tähän loppuun se Joosen kuuluisa "missä sä olet ollut?" -katse) ;)

      Poista