keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Turisti-iltapäivä

Joosen lemppari
SaippuakauppiaS
Vietimme tänään turisti-iltapäivää kierrellen Kamppia fonttikävelykartan opastamana. Lasipalatsin aukion ranskalainen tori, aurinko, täydet terassit ja kaduille tulvahtava ruoan tuoksu huijasivat välillä luulemaan, että olisimme ihan oikeita turisteja. Jossain tosi kaukana kotoa. Ja sitten hyppäsimme M-junaan ja tulimme kotiin.

Aikaisemmin päivällä treffasimme Haagan parhaita kesävauvoja, joista yhdelle on tulossa jo marraskuussa pikkusisarus. Pieni vauvakuumeaalto pyyhkäisi, vaikka olin juuri kertonut edellisyön unikouluyritelmästä. Pakko toistella: toinen vauva ei varmasti mene siinä sivussa. Kahden pienen kanssa ei mennä ja harrasteta yhtä vaivattomasti kuin yhden. Ja: katsotaan nyt ensin miten me tämän yhden kanssa selviydytään.

1 kommentti:

  1. Vauvakuume ja järjen ääni taitaa harvoin kulkea käsi kädessä :) ne vauvat kun on niiiiin söpöjä, ja pieniä, ja ihania ja..! Kiitos muuten kortista, ihana ylläri! Ehkä pojat tosiaan joskus lähtee damiin yhdessä, ja sitten me kääkät ahdistutaan siitä kuinka ne oikein pärjää siellä :)

    VastaaPoista