sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Borta bra, men...

kotona taas! Pidennetty viikonloppu mummilassa on takana ja VR toi meidät taas takaisin keväiseen Helsinkiin. Huopalahden asemalla tuli jo kotoinen olo.

Mummilassa vietettiin mukavan kiireetöntä aikaa sukulaisten kanssa ja Joose silmin nähden nautti puuhailusta isovanhempien kanssa. Tänään sääkin oli niin upea, että Joose sai nukkua ensimmäiset päiväunensa kävelylenkillä Turun linnaan. Etäisyys auttaa näkemään vanhan kotikaupungin uusin silmin, ja varsinkin idylliset puutaloalueet kevätauringossa ovat omiaan synnyttämään pienen Turkukaipuun.

Näiden kahden kaupungin välillä ollaan reissattu jo kuusi vuotta, eikä vieläkään olla ihan varmoja, mihin pysyvämmin asetutaan. Tällä hetkellä Helsingissä on hyvä olla, mutta ennen Joosen kouluikää on varmaan hyvä miettiä kasvatammeko pojan steissille vai vakkelle syljeksimään.

Vielä ennen kotiin lähtöä Joose pääsi nauttimaan poikien välisestä ystävyydestä kummipoikamme kanssa, ja me vanhemmat ehdimme nauttia hulppean brunssin kavereiden luona ja kuulla kovasti odotetun vauvauutisenkin.

4 kommenttia:

  1. Kyllä sinä kirjoitat kivalla tyylillä, Minna! Vierailunne oli taas niin mukavaa ja voimaannuttavaa, kiitos. Joose on kertakaikkisen suloinen vesseli.

    VastaaPoista
  2. Vakkelle? Nyt on steissille syljeksijän mutsi pihalla...

    VastaaPoista
  3. Vakke on Turun kaunis lähiö, joka Varissuonakin tunnetaan. Ks. http://urbaanisanakirja.com/word/vakke/

    VastaaPoista
  4. Steissi on kyllä huomattavasti kliffampi mesta kuin vakke!

    VastaaPoista