tiistai 17. huhtikuuta 2012

Juoksentelua

Ensimmäinen vaunujuoksulenkki ja hurja energiapiikki. Lakaistut tiet ja keväiset ilmat ovat jo kauan houkutelleet kaivamaan juoksukengät 1,5 vuoden tauon jälkeen esille. Tänään, nukuttuamme onnemme eli vauvatanssitunnin ohi, oli aivan pakko lähteä testaamaan kuntoa. Joosen vaunujen moottorina tosin tällä lenkillä toimi vielä isä.

Hienostihan askel nousi. Nälkä kasvoi syödessä ja lenkki piteni suunnitellusta kolmella kilometrillä. Oli mukava huomata, että leppoisat vaunukävelyt ja vauvapuntin kantelu ovat pitäneet kuntoa jollain tasolla yllä. Juoksusta sai niin paljon energiaa, että samalla lämmöllä tehtiin vielä pikasiivous. Toimisikohan tämä joka päivä?

Jooselle energiaa toi jo pelkkä kyydissä istuminen. Sitä oli purettava jopa isän kahvakuulaa puremalla. Poika taitaa jäädä kaurapuurolinjalle, jos hampaiden, no hampaan, kohtelu on jatkossakin tällaista.

4 kommenttia:

  1. Voi, mitä reippautta! Joose oli varmaan mielissään vauhdista? Mummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joose nukahti vaunuihin, joten kyyti oli ilmeisen miellyttävää. Vauhdista Joose on kyllä innoissaan, pyöränistuimesta ainakin kuuluu hyvä hykertely.

      Poista
  2. Liekö pojalla raudanpuutos, kun kuulaa pitää pureskella? :) Oliko muuten F6:n kanssa hyvä juosta isin mielestä?
    Terkuin S&B&N. Kohta nähdään!
    Ps. Anonyymin huutelun aikakausi alkakoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huutelijat! Mietin samaa tuon kuulan suhteen. Tai sitten se maistuu vaan ihanan likaiselta.

      F6:n näytti rullaavan vierestä katseltuna kevyennäköisesti. Meillä on vielä talvirenkaat alla, joten ei tarvinnut paljon suuntaakaan ohjata. Joko teillä on ollut testissä?

      Poista