maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kultakala

Joose kävi tänään Mäkelänrinteen uimahallissa mummojen huomiota kalastelemassa ja vauvauintitaitoja verestämässä. Hyvässä muistissa olivat sukellukset ja muutkin räpiköinnit, mutta ehdottomasti hauskinta oli kontata liukumäkeä vastamäkeen ja tutkia pukuhuoneen lattiakaivoa. Lattiakaivon luota Joosen kotonakin löytää, jos kylpyhuoneen ovi on jäänyt raolleen.

Varsinaisen vauvauinnin Joose lopetti maaliskuun loppuun, kun kaikki temput oli sieltä jo otettu haltuun. Koetamme nyt jatkaa uintiharrastusta kesän yli omin päin ja syksymmällä mahdollisesti jossain taaperoryhmässä, jos vanhemmat muuten heittäytyvät saamattomiksi harrastuksen suhteen.

Iltapäivällä teimme vielä pyörälenkin Kallioon ja kaikki yhtäkkinen liikunta ja raitis ilma myrkyttivät koko perheen kahden tunnin iltapäiväunille (Joosen jo pyörän selkään). Murrr!

3 kommenttia:

  1. Onpa upeita sukelluksia ja kyllä se puurokin taas kohta maistuu :) Ihana kun se hammas vihdoin kasvoi ulos...... ja kyllä sitä odotettiin- Muistakaahan pestä sitä hammasta. Mummu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokahalu on taas palannut eikä meidänkään enää tarvii laulaa kaikkia mieleentulevia lauluja aterioinnin aikana. Hampaanpesu ei toistaiseksi ole ollut kovin onnistunut projekti, mutta ehkä Jooselle jossain vaiheessa valkenee mitä sillä harjalla koetetaan suussa tavoitella. Nyt se onnistuu kohtaamaan vain kielen.

      Poista
  2. Onhan se hyvä, että kielikin puhdistetaan :-D
    Mummi

    VastaaPoista